Renovering

                                                                      Hej
 
 
 

Äntligen första dagen på min lediga vecka.Det betyder inte att jag ska ligga på latsidan inte.För nu så kör vi igång projekt renovera hallen.Det är väl mest jag som kör igång,T får bara hänga med.Vare sig han vill eller inte ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hittade en bild på hallen som den ser ut nu.Panelen ska VÄCK,golvet ska bytas och en stor inbyggd klädgarderob ska bort.Vi har en hel del jobb framför oss.För golvet är ojämt,plus en massa andra "små problem" som det brukar vara när man ska renovera i ett äldre hus.
 
 
 
 
Men idag så kör jag igång!!!
 
 
 
 
Ha en fin dag/Kram.
 
1 Johanna:

skriven

Tycker ändå ni ser ut att ha grymt fint nu!

Svar: Tack tack.Men bilderna visar inte hur ojämt golvet i verkligheten är.Och hur sliten den gammla panel är.Det behövs bytas ut.
Anna

2 Annie:

skriven

Sitter o tittar på alla dina fina bilder. Har precis köpt Lagerhaus ljusslinga för att upptäcka att den blir superhet, har du samma problem med din? Vad har du för lampor i? Har köpt led lampor på Ikea(dyrt, 1000 kr) men det blev inte snyggt,texten syns. Lycka till med hallen!

Svar: Hej.Har hört att dom blir varma.Granit säljer oxå slingor som blir varma.Jag har köpt min på Rusta 199kr,dom blir inte varma.Men lamporna går inte att byta ut.Har en brinntid på 10000 timmar,sen är det bara att slänga.
Anna

Kommentera här: