Midsommar

                                                                      Hej

Äntligen är vi med dator igen.Den verkar dock ha segat igen,men den funkar iallafall.Det är nog dax att skaffa en ny snart.Bjuder på försenade bilder från vårat Midsommarfirande (oredigerade för det har jag inte fått igång än).
 
 
 
Vi åt lite klassisk sommarmat här hemma innan vi for iväg till Paradisvallen för lite dans runt stången.Skärgårdssill och Löksill,dom enda sillsorterna som jag äter.
 
 
 
 
 
Nelly har besökt fiskedammen och fått napp :)
 
 
 
 
Vi tog lotter och snurrade hjul för fullt innan det var dax att fara vidare.
 
 
 
 
 
Vi stannade till vid Emån på hemvägen.Nästa gång så packar vi med lite fika och åker hit.Nelly tyckte det var jättespännande.
 
 
 
 
 
Midsommar som det var så hade jag rustat oss båda med gummistövlar.En Midsommar utan nått regn är väl inte Midsommar eller!Som tur va så kom det bara en skvätt på morgonen,men det hängde i luften hela dagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lilla spexungen ♥
 
 
 
 
Istället för den klassiska jordgubbstårtan,så blev det chokladmousse med vispad grädde och chokladdoppade jordgubbar med krossade nötter.Mums det måste ni testa eller att rulla dom i kokos.Det blir så gott.
 
 
 
Senare på kvällen kom några vänner hit och vi satt och pratade och drack Mojito på altanen hela natten lång.Dansade gjorde vi visst med.Men dom korten får ni inte se.Det var visst ljust ute när alla gått hem,så vi hade bra kul där på altanen :)
 
 
Nu ska jag ta tag i städningen här hemma.Regnet öser ner så det passar ju bra.Bara att sätta igång då!!
 
 
Ha det fint
 
Kram
 
 
 

Kommentera här: