Lugn mage med god mat

 
 
Hejsan 
 
Idag kom mina två nya böcker som jag måste visa er. Det är två kokböcker fyllda med en massa smaskiga recept och fina bilder. Recepten är speciellt till för sådana som lider av IBS eller ballongmage. IBS har jag inte som tur väl är. Men ballongmage är nog sånt som alla som jobbar skift drabbas av någon gång i livet. Eller ja man måste ju inte bara jobba skift för att drabbas av det. Det kan hända oss alla.
 
 
 
 
 
 

Produktbeskrivning

Nu kan du som har IBS äntligen få en lugnare mage!

IBS (Irritable Bowel Syndrome) eller ballongmage, är en diagnos som drabbar många. Behandlingen vid IBS har tidigare endast inneburit generella råd, men nu finns en ny effektiv kostbehandling. Den nya tidens kost för att få en lugn mage heter FODMAP.

FODMAP innebär att man utesluter vissa kolhydrater ur kosten med resultatet att symtomen minskar hos upp till 80 % av personer med IBS.

Att följa FODMAP innebär att man lägger om sin kost, men framförallt att man lär sig undvika de födoämnen som retar tarmen samtidigt som man kan fortsätta att äta gott. Boken är till för alla som vill laga god mat med FODMAP. Samtliga recept är fria från lök, vitlök, gluten och laktos.

Om författaren: Sofia Antonsson är legitimerad dietist och har själv IBS. Under de senaste åren har hon framgångsrikt behandlat tusentals personer med IBS med hjälp av FODMAP-kost. Resultaten är fantastiska, de flesta får en lugnare mage och därmed en högre livskvalitet

 

Nu får det bli en stor latte samtidigt som jag  bläddrar vidare i mina böcker, om ni också vill prova på detta så hittar ni böckerna hos Lavaförlag.

 
1 Hanna:

skriven

Åh, vad bra! Måstekolla!

Kommentera här: