Farsdag

Idag har vi firat våran Thomas på Farsdag. Du är den mest underbara pappan som finns till våra tjejer. Är så tacksam för att du finns i våra liv ♥
 
 
 
Ok kanske lite för min skull också. Doftar ljuvligt och väcker så många minnen. Tänk vad en doft kan påminna om saker. Bara bra saker förstås :)
 
 
 
 
Nelly valde prinsessbakelser till pappa på sin dag.
 
 
 
Förutom paket, mat och bakelser så fick han två teckningar som barnen målat.
 
 
 
Igår var vi en sväng på Ikea, hade verkligen sett fram emot att titta på alla julpynt. Men ack så besviken jag blev. Hittade absolut ingenting inte ens en ny julgransbelysning som jag ville ha. Dom som fanns var med för lite lampor i för min smak. Det blev bara några Enar och värmeljus som fick följa med hem. Däremot så hittade jag denna fina fjädergranen från Iems på A6.
 
 
 
 
 
Claes Ohlsson hittade jag en julgransslinga och denna coola discolampa till Nelly. Så smidigt, det är bara att sätta i den vanliga taklampan så vips har man ett disco. Igårkväll var det disco direkt när vi kom hem, jag fick dansa loss både en och två gånger till Samir & Victor på rummet. Ett julklappstips?
 
 
 
T har smittats av mina baciller och har fått vila i sängen hela dagen medans vi passar upp på han. För det är ju trots allt hans dag idag. Nu ska jag hälla upp ett bad till Nelly sen blir det bara Söndagsmys för hela slanten.
 
 
Ha en fin dag/Kram
 
 
 
 
1 Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta:

skriven

mumms med plankis

Kommentera här: