Tillbaka till vardagen

Idag så drar det igång igen med jobb för både T och mig. Barnen har lyckan att vara lediga en vecka till. Och tur är väl det för lillhönan har gått och blivit sjuk. Vi har madrassen framme och plöjer igenom filmer.
 
 
Avslutade ledigheten i Lördags med Toast Skagen och champagne.
 
 
Smilla i sin fina julklapp från Supercat. Tillhör en jättefin mjuk grå dyna också. Men se den passade inte till den lilla fröken. Först när jag tog bort den så hoppade hon in och la sig.
 
 
Väntar på att T ska komma hem så ska vi äta middag. Sen är det min tur att åka till jobbet. Men det är skönt att man mjukstartar lite och är ledig på Onsdag igen. Håller tummarna att vädret är fint då och att Nelly är frisk så vi kan ha en riktig utedag och grilla lite.
 
 
Ha en fin dag/Kram
 
 
1 iza svenningsson:

skriven

Fina bilder!

2 Eleonora Adriana ♥:

skriven

Fin inredning :)

3 Anette:

skriven

Hej Anna!

Fint som alltid. Dålig på att kommentera både här och på instagram.Men njuter av att titta in hos dig. Men undrar vad du köpt den brickan, som du har oljor på? med kant du har i köket vid spisen?
Och de fyrkantiga tallrikarna som jag sett du har?

Vill oxå önska god fortsättning på 2016

Ha de / Kram Anette från Nässjö

Svar: Både brickan och tallrikarna är från Ikea. Brickan hittade jag bland ljusen, fast jag har annat på den. Kul att du kikar in :) Kram och God fortsättning!
Anna

4 Jannice:

skriven

Älskar din blogg! Får så mkt inspiration :) så snälla sluta aldrig blogga ;) undrar oxå vart brickan i köket kommer ifrån, fast den svart vita sergels torg mönstrade. Ha de gott!

Svar: Hej och tack så mycket söta du. Brickan hittar du på Onödigt snyggt bla. Dom har en massa annat fint med, gjorde nyss själv en beställning från dom. Kram!
Anna

Kommentera här: