Vi bestämde för ett tag sedan att det var dags att göra om i barnets rum. Det är lite mycket känsla av bebis och litet dagisbarn. Ett mera passande rum för en tjej som ska börja 4:an snart är planen. Denna gången har har hon fått välja ut färger och detaljer själv. Hon ville inte ha kvar sitt dockhus, hon ville däremot ha ett eget skrivbord.

Under tiden vi gör om har hon flyttat in i vårt sovrum. Vi behöver inte så stort rum så det passar bra.

Detaljerna kommer från ROOM och Mio. Fick så bra hjälp på färgaffären att hitta den perfekta rosa nyansen. Dörrarna som ni ser går till vårt sovrum och till ett badrum på övervåningen. Söta lilla glaslampan är perfekt som nattlampa. Sänghimlen behöll vi och gjorde en myshörna av.

Synd att det inte finns fler el-uttag i rummet. Det blir så mycket sladdar när hon ska ladda mobil, ipad och ha dator med skärm. Saknas lediga för hårfönen.

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar